Gävle PK

tänkte skriva ridklubbars namn istället för hästars namn!

kommit från stallet nyss. red med Liza, i fältisspåret. han var överpigg, laddad och bara sköt iväg om jag mjuknade lite i handen, fast jag var mjuk hela tiden!
sen spolade jag hans ben med kallvatten. också släppte jag ut Pedro i hagen, mockade hagen och la in meer hö i hagen! sen kom mammi och Kia. vi kollade på Pedro och sen åkte jag hem!

innan red jag Lucky. red han på ängen, han var lika överladdad och pigg!

sen åkte jag till Pedro. nu ska jag ner och äta chokladpudding,




Törnblommesländan

den hästen är sjukt fin!

kommit från duschen nyss. innan det åt jag, korvstroganoff och ris.
red med Liza i fältis spåret idag. hon hade Felicia. vi hade skitkul! red han två varv så han blev svettig. svampade inte av honom eftersom det börjar bli kallt på nätterna nu. hade tänkt skriva upp hans foderstat!

morgon:
2 dl kli
1,5 dl müsli
1 skopa kalk
1 godis

kväll:
2,5 dl müsli
(2,5 dl mash då han har jobbat hårt eller varit duktig)
½ kg
½ kg hösilage

så, här har ni den!

det blev inga bidler idag för jag glömde bort att jag hade min kamera med...

nu ska jag spela lite MarioKart Wii.



jävla sääääääär, det går inte att ladda upp fler...

ciao


Done It Again

tänkt att byta header. eller vet inte...

skolan var ganska rolig idag, eller inte.

sen åkte jag och lillebror hem. sen åkte vi till Tempo och köpte mjölk.
hem och göra pannkakor! lyckade för första gången!
och nu ska jag snart åka ner till stallet, bara byta om först!

hade tänkt på det hära med rubriken. om ni vill att eran häst/favorithästs namn ska stå som rubrik, komenterar ni det här inlägget. ni kan skriva många namn. och om namnen lägger jag i en burk, och varje dag jag gör ett inlägg tar jag en lapp och använder det som rubrik! fattar ni? hoppas det!

nu ska jag dra to the stable ,



den här headern hade jag på nån blogg förut!

ciao

kameran är med till stallet!


Sitter vid tven och spelar wii mario kart ...

100media_imag045 (MMS)

Sitter vid tven och spelar wii mario kart med lillebror. Jag och pappi köpte det idag när vi var på media market. Vi köpte också ett skal till mammi! Sen åkte vi till Pedro så skrittade jag barbacka runt p'et ungefär 10 minuter. Nu är det min tur att spela, ciao / ronjaopedro


Munsboro Trigger

u ska jag ta och berätta om helgen eftersom det inte blev något igår!

LÖRDAG: jag och mamma åkte och släppte ut hästarna, sen åkte vi och hämtade Liza. sen åkte vi till Hudiksvall. vi kollade på LD, sen kom Lucky.

LC; red fram och allt. sen hoppade jag. gick så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär bra, kom placerad tvåa

LB; red fram och allt igen. och den här gången gick det inte lika bra. ettan och tvåan var han klockren. trean hoppade han typ fem centimeter från hindret så han hoppade skitkonstigt. jag flög fram på halsen ohch höll på att ramla av, men höll mig kvar och fortsatte. då gick han superbra, men nöjd. fick åtta fel. gjorde en volt när jag höll på att ramla av.

sen badade vi i havet och åt på mc.

SÖNDAG: jag och Liza vaknade vid sju. åt frukost och allt. sen kom pappi med Pedro. så gick jag banan och allt.

LB; var nolla och Malva som ledde hade typ 19 sekunder så jag trodde inte jag skulle slå henne. men gasade lite. Vinst! han var skit fin och rund galopp och så!

LB LAG GRUND; var fin och allt, nollade. och vi gick till omhoppning!

LB LAG OMHOPPNING; alla var nolla, och jag. han var super fin och var lätt att vända med.
vi kom TVÅA!

nu ska jag gå ner och dricka vatten.



ciao


Lucky Guess

kollar på tven nu med lillebror, och vi har Marabo Strawberry and Cheescake och smörpopcorn.
inatt sov Maja hos mig. vi gick upp sju för att jag skulle göra pannkakor. gjorde dom och sen vid tio i nio åkte vi till Sportis. badade, spela fotboll och kötrde burken. sen åkte vi hem vid ett, fast jag åkte till mig och hon till sig. sen åt jag och vilade lite. cyklade ner till stallet vid tre. red för mamma hade redan mockat och fixat! snäll! red runt långa fältisspåret, han var pigg i början men blev lung i slutet. sen cyklade jag hem och drack lyx shake som pappa kallar det. sen åkte jag och mammi till Lucky. red han på ängen, var pigg men jobbade på bra! duschade han sen, och smörjde. åkte vi till Max och köpte mat, sen ner till stallet och åt och tog in min Pedrobebis. sen pkte vi hem och jag ducshade och nu, ligger jag här i soffan och kollar på tven! ska snart upp och packa inför helgen, för vid halv åtta imorgon åker jag till Hudiksvall för tävling!
nu ska jag packa,
liten bild, men bebsi
bilden är tagen i hudiksvall
ciao

Gribsvad Pedro

börjar ju såklart med det bästa namnet!

kom nyss från duschen, hmm... Ungefär vid nio kom Maja, så vi tog en kvällsfika och nu är vi här!

hopptränade Pedro idag. han var sjukt springig och ville bara springa fort! men fick han tillslut lung, eller inte...
vid halv tre kom jag hem med Elof. skyndade mig att äta och åkte ner till stallet, mammi hade mockat och fixat hö, bara att ta in han. red iväg till GPK ungefär vid kvart i fyra. kom dit vid fem i halv. ställde han i en box oxh gjorde iordning Valdo. vi red på banan. han var stretig och bara stannade i början, men släppte efter på slutet och gick faktiskt i form! sen åt jag och gick och fixade Peeeeeedro. hoppträning, sen red jag hem, ock det var sådär supermysigt torr bana, eller inte... smörjde allt och spolade av, han fick Mash.

nu ska jag och Maja sova, för vi ska upp tidigt och göra pannkakor!

här är en gullig tjej!

också min bebis!

ciao


Nu skriver jag från mobilen då jag inte or...

Nu skriver jag från mobilen då jag inte orkar sätta på datorn. Red rakt upp med Emelie och Liza. Han var lugn och så. Blev lite svettig. Skrittade igenom byn. Travade upp till kraftledningen. Där galopperade vi upp till backen. Efter backen bytte vi galopp. Galopperade till älgpasset. Sen vände vi och travade till älgskylten. Skrittade hem. Gav honom Mash sen. Kom hem och har varit ute med Leo, plus duschat. Nu ska jag sova, trött! Ciao, / Ronja och Pedro :)


händerna i luft

idag är det sista dagen på mina låttitlar som rubrik, och jag måste ha tips om vad jag ska börja med nu! komigen och svara!

idag var det studiedag så vi var lediga. vaknade och åkte ner till stallet! skrittade runt fältis, ungefär 1h. red barbacka då det var första gången jasg gjorde det själv! han vara lugn när jag hoppade upp och inte så där att han springer iväg när jag sitter upp! sen åkte jag hem och bytte om. städade lite och sen åkte vi upp till köpis. jag pantade medans mammi och Elof gick till BR f´ör att köpa BeyBlade. sen köpte vi lite grejer på Coop och sen gick jag och Elof till IKEA och köpte pizzaslice! sen åkte vi hem. pappi var hemma så han fick sina presenter, en dataväska och crocs! sen åkte jag och han till Lucky, hopptränade för Lotta Schultz. gick superbra! hoppade på volt, galopperade och travade över bommar på knubbar och hoppade serpentiner! sen åkte vi hem och mormor, farmor, farfar och farbror kom. firade pappi, han fick asmycket skumbananer, en tröja med haj, kräftbestick, björnborg kalsonger, pengar och nå mer!

nu ska jag sova för jag är trött! har tänkt på hästnamn som jag känner igen som rubrik, vad tycks om det?



ciao


25

ska åka till köpis nu,

statistiken blir mindre! läs nu då!

GRATTIS PAPPI PÅ DIN DAG!

blir inge bild nu,

ciao


white light moment

kommit hem från Pedro nyss. red på banan, gjorde övergångar, ökade och minskade volter i galopp och sånna övningar! han var mjuk och inte like spänd som när jag hoppade igår. sen skrittade jag av i ungefär 10 minuter på banan och 10 minuter hem (då det tar så lång tid till stallet). sen satte jag på BackOnTrack och tog tempen, ska börja göra det nu varje dag! så vi får se vad han har i normaltemp!

sen åkte jag hem, var hemma vid halv nio! åt och nu sitter jag här, på min datastol!

idag började vi tio över åtta. pratade och fick ny planeringsbok, gick och lånade bänkbok och sånt. sen fick vi fika! kärleksmums med jordgubbssaft! sen slutade vi tio. åkte hem till Maja med Wilma och Amanda. vi satte oss vid datorn medans vi gjorde lunch. en gick vi ut och körde Femton. sen åkte jag hem.

nu ska jag sluta skriva och göra en header och fiza design på Amandas blogg, www.amandavarjos.blogg.se! läs!

min tjockis!


jag som 8 år!

ciao


film på mig och Pedro


jag kommer

sitter hos maja nu,

ska äta



ciao


Love you like a love song

kommit ut ur duschen nyss, som vanligt! åt hamburgare och så.

vaknade och åkte till GPK med Mathilda, och Wilma kom dit. hjälpte till på handikapp. sen red vi, hade Robin. han var hur pigg som helst! sen gick jag, Lilly och Wilma ner till ridbanan, där var Bästavän! hon red Linetta. sen gick hon upp och vi var kvar.sen åkte Wilma hem, och Liza kom ner till banan. sen åkte Liza hem och jag och Lilly var kvar och väntade ungefär sammanlagt en och en halv timma på mammi, pappi och Pedro för jag skulle hoppa. och dom kom, red inne i ridhuset för det var så kladdigt så jag gled på banan... skulle prova den andra Santa Cruz sadeln, och den låg asbra, red runt lite där och sånt. det låg fortfarande bra! började trava och red fram allt. den låg bra nu också, hoppade allt och så, och den låg bra! klämde inget på bogbladen och sånt!
sen red jag hem. träffade Maja, Emelie, Tina och Filip. så Emelie, Tina och Filip gick med mig till stallet, eller iallfall E och T. sen åkte jag hem. och nu sitter jag.

imorgon ska jag till skolan till åtta slutar tio!

nu ska jag till nästa dator och lägga över lite låtar på min mobil! 

 en sån här fast svart!

ciao

 

vad tycker ni, ska jag göra en sida på FB för mig och Pedro?

someone like you

kommit hem från Lucky nyss. vaknade halv åtta av klockan och åkte till Pedro och släppte ut han och O'boy. sen åkte vi till Lucky och red han, och jag kan ju säga att han hade överskottsenergi! i galoppen galopperade han på stället och sånt. sen åkte vi till farmor och hämtade målarfärg, fick två kakor! sen åkte vi hem.

nu sitter jag här coh lyssnar på Selena Gomez låt Love you like love song, grym!



ciao


higher

kommit ifrån duschen precis, skönt efter det här skitvädret!
regnat alltså 31 hela dagen! vaknade halv nio tror jag, men låg kvar till nio. åkte till GPK vid ett ungefär. hjälpte till på handikapplägret. hjälpte dom att bortsa och sånt sen gick vi med dom ner i ridhuset, alltså ledde. sen fikade vi osv. så var det slut, sen var vi i ridhuset medans vi väntade på Mathildas mamma. sen åkte jag hem och kollade på tven en stund, sen åkte jag till stallet med pappi och red Pedro och provade sadlarna. den som jag vill ha låg bra, såg det ut som! imorgon rider jag Lucky på morgonen, sen handikappläger och sen hoppar jag Pedro i ridhuset!

nu ska jag kolla tven,

sär oidi!

ciao


Veckans Låt!


save the world

kollat på en och en halv film nyss, Shrek - Nu och föralltid och Ice Age 2.
idag var vi i Uppsala på Hööks, Sporren och sen åkte vi till ÖrbyHus och var på Stallboden.
hittade massor som jag ville ha, t.ex kingsland jeans, john whitaker schabrak osv!
nu ska jag snart sova, trött!
pappi har inga bilder...
ciao

Påväg till Uppsala med thebruds!

100media_imag040 (MMS)

Påväg till Uppsala med thebruds!


friday

vaknat, duschat och sånt. ska följa med Wilma till Sporren, kommer vid tio, så ska gå ner och äta nu,




och sadeln åkte fram så nu provar vi en

Santa Cruz Fercudo (stav)

 this!

ciao


black and yellow

snart kommer mormor och hämtar Elof, och då åker jag med Wilma till Horse Tack, och imorgon kanske jag följer med henne när dom kollar på transport och kanske att vi åker till Sporren!
nu ska jag dra,
ciao

party in my head

kommit hem från en cykeltur med Wilma, hon ville att jag cyklade med henne en bit.
idag ska jag vara barnvakt åt Elof, fast jag sitter mest i min ensamhet eftersom det enda han gör är tven och dator...

idag är det hoppträning, ska ladda kameran så det blir några bilder, om min föräldrar vil fota!
igår var jag med Mathilda, Trulsa och Wilma. vi var i Engelska parken och på golfen, sen var det så att vi skulle sova hos mej, Mathilda och Trulsa åkte till Mathilda för att fråga om dom fick och hämta sina grejor, medans jag och Wilma åkte till mej. började fixa och sen spelade vi Sims3, så smsade dom och sa att dom inte fick, boring...

och igår provade jag Prestige sadeln och den låg som fastklistrad! så jag hoppar i den idag, men behöver en kortare sadelgjord.
nu ska jag gå ner till min lillebror,


 sadeln, älska!

nu gick det inte att ladda upp flera bilder, försöker med Ronja och Pedro


sitting down here

ja, sitter här med wilma och vi ska snart bädda ner oss, sjukt trött! Och i morgon ska jag följa med Wilma till hennes stall.

nu ska vi spela Sims3



ciao




where them girls at

kommit ifrån duschen precis,
pratat med Johan på Skype också, sånt liv har jag!
Pedro fick vila idag. tränade för Lotta Schultz på Lucky. gick superbra! hopa linjer och så. sen åkte vi till Pedro och provade en sadel och fixade åt han. gullponnie! sen åkte iv hem, åt och duschade osv.


idag vid elva kom Trulsa så väntade vi på Wilma och hon kom, sen väntade vi p Mathilda. så kom hon och vi åkte till Köpis, kollade runt. köpte lösnaglar som är på nu. sen åt vi på IKEA. sne åkte vi tll Media Market, kollade på massa saker. sen åkte vi hem. Wilma och jag satte på min lösnaglar, alltså hon hjälpte mig. sen åkte dom hem men Trulsa var kvar, vi gick ner på gården och hoppade hinder osv.
sen åkte hon hem och jag till Lucky!

dagen var det där!

 nu går det inte att ladda upp bilder



ciao


svar

Mammas snälla kompis Karin :)  :
Vilket himla fint kort över muren, jag har sparat ned det på min dator :-) Ni är verkligen snygga ihop!

svar: tack, vad roligt! :) tcak så mycket :D

party rock anthem

vaknade nyss, ska äta frulle snart! kanske det blir Alborgen idag, annars kanske lördag!

nu ska jag äta,






ciao


Tävling om ett flätat pannband!

Nu har jag en tävling om ett flätat pannband, i valfri färg på banden och lädret!

Läs reglerna, och var med!


Kommentera i detta inlägget att du är med i tävlingen. Glöm inte mail och vilken färg du vill ha på banden!

♥ Länka detta inlägg i din blogg/bilddagbok/facebook.

♥ Glöm inte att du ska skriva vart du har länkat, sen är det bara att hålla tummarna!

♥ Valfri färg på två band, två eller en rosett!



Lycka till! ♥ 

 

yeah 3x

kommit hem från GPK nyss. eller toan, haha...
ah, men iallafall´, idag vaknade jag och Liza i Tobbes rum. kolla på tven typ 2 timmar. gick upp och åt frukost, gick ut med Leo, åkte till stallet och red. galopperade runt på ängen, han var duktig! travade av i låg form. sen cyklade vi hem till mig, åt lunch, sen skjussade mamma in oss till stan, Liza hem till sig och mig till JETmacken. pappa var där så vi åkte till Lucky, red han inne i ridhuset. red runt och jobbade honom i serpentiner och sånt. sen red jag över lite bommar. seb skjussade ha mig till GPK, red Robin, sen var det dressyrmöte. efter det var jag, Liza, Emelie, Wilma, Mathilda, Hanna och Isabelle nere i ridhuset och typ körde 15, tjuv och polis, höjdhoppning osv. hoppade 105! sen åkte jag och mamma till stallet och tog in hästarna, åkte hem. hoppade in i duschen och sne åt jag and now, im sittng here!

imorgon kanske jag och Wilma och någon mer åka till Alborgen, eller någon annan dag när vi kan vara två lag från GPK som tävlar mot varann. eller nå.

nu ska jag kolla tven,
förlåt för dålig updatering...






ciao


Hej, dålig updatering, jag vet... skriver ...

Hej, dålig updatering, jag vet... skriver när jag kommer hem. Ciao


Veckans Låt!


every teardrop is a waterfall

har kommit hem från GPK nyss. tävlade på Robin, gick hurbra som helst!
red LC:1 och fick 165 poäng och 61,11 procent! och med det vann jag Bponnyerna och kom totalt tvåa, så jag fick två poäng till hoppningen på söndag! efter som jag är med i kombinerade så ligger jag totalt tvåa! han var superfin, världens sötaste grispååni! och Dannis var jätteduktig, och vann sin klass! märketvå, och på ärovarvet blev han så glad att han gjorde små lugtsprång! bebisponnie!
Pedro red jag i fältisspåret, han var lugn och i galoppen galopperade jag i friskt tempo, men endå lugnt.
nu ska jag kolla på tve, imorgon går jag upp tidigt och rider Lucky, sen ska jag vara med WIlma!
pappa har inga bilder på sin dator så det blir bara denna,
ciao

sweet dreams

har sovit hos Emelie inatt så det blev inget inlägg igår som ni såg, och Tina var med. igår red jag Pedro i spåret med Liza. han var faktiskt väldigt lugn för att vara han! galoppa och travade runt där. sen cyklade vi till GPK så hopptränade jag Robin. hoppade jätte fint och stannade inte en ända gång! ska ha honom i dressyr imorgon, LC:1 och på söndag 60 cm. tror att jag ska ha med Pedro om pappa vill skjussa, då blir det 90. alla
alla bilderna som jag tog den åttonde kommer upp nån annan dag, för det är sjukt många!
om ungefär en och en halv timma ska jag ner till Pedro för det är hoppträning!

kom hem från Emelie ungefär vid ett, gick ut med Leo, dammsög nedervåningen och plocka ur diskmaskinen, stoooolt!
sen bakade jag äppelpaj, som står inne just nu!

nu ska jag spela The Sims3,

nu kommer det nån bild från åttonde!

älska bild

 oidi

suddig, men skitsamma!

ciao


rooling in the deep

kommit hem från farmor nyss. hon fyllde år och så. tänkte skriva om gårdagen och idag.

IGÅR: började med att jag åkte ner och släppte ut hästarna. sen åkte vi till mormor och åt frukost. gott var det! sen åkte jag hem, red Pedro, skrittade ut barbacka i stora skrittrunden. sen åkte jag hem, hämtade kameran och åt en korv. gick ner till busshållsplatsen och så kom Trulsa, Kajsa-Lisa och Bibbi plus Oidi. följde med Trulsa på hennes terrängträning, som jag också ville vara med på... dom hoppade typ upphopp, brygga, dike, ''snusrulle'', vatten, trippel och några mera saker. roligt iallafall! jag och Kajja fotade! komentera om ni vill se några spam tillåtet! sen var Oidi lite sär och typ höll på att stegra och så nät han skulle gå i vattnet. sen gick han i. osså var dom klara osv. gick vi bort och hon skulle trava av, sen ville hon testa om Oidi vågade gå i vattnet igen. haha, och Oidi passade då på att undersöka banan utan ryttare oxå. a, sen hem till Persborg och fixade lite med Oidi. sne skulle dom fixa nått med hö, så kom Arne och Elina. vi byggde upp lite hinder på banan. hoppa dom och så. knäppte bilder då oxå. sen till Sibylla och äta, eller ja, vi köpte mat och tog hem. åt och så hemma hos Trulsa. sen hoppa vi lite studsmatta. in, och kika tven. sen gick vi och la oss, fast spela massa på mobilen.

IDAG: vakna hos Trulsa, fast då kollade hon på tven. borstade tänderna och så. sen kollade vi på tven och spela på mobilen. sen åt jag frukost. och då ringde mamma och sa att dressyrträningen på Robin började tre, och klockan var elva. ringde morfar som är så snäll att han hämtar mig i stan och skjussar in mig till Valbo. bytte om och fixade matlåda. åkte ner till stallet, mockade, fixade maten och vatten. tog in han och O'boy, fixade och red ut. red till jordgubbsodlingarna, och över ängen, upp i skogen och bort till gräsgläntan. galoppa där runt, runt i lite snabbare och större galopp för att få bättre flås på honom, och kan man säga att ha tyckte det var tråkigt? knappast! han blev hur svettig som helst. travade av i låg form. sen red jag upp mot Sussie och ner till stallet igen. kom till stallet igen sen vid halv två. spolade av han och tog ut O'boy och han. släppte dom i övre delen av hagen. sen fixade ajg lite till i stallet. åkte till GPK. red Robin på dressyrträning, han var helt underbar, då är jag taggad tills på fredag. imorgon är det hoppträning på mulan! åkte hem med mamma, bytte om och åkte till farmor!

så, det var idag och igår!

ja, i söndags gick det inte så himla bra. hoppade ettan jättebra, tvåan rev han, trean gör han som han brukar, tar in ett till fast han ligger rätt, fyra A rev han, men inte B, femman kom han nära men rev inte, sex ABC hoppade han superbra, sjuan likaså, åttan stannade han på, sen rev han det andra gången jag hoppade, nian var världens läskigaste tyckte han och stannade så UTESLUTEN... sen efter han hade stannat på nian berättr dom att jag redan var utesluten för jag fick för många fel... så hoppade ettan, jättebra! var inte så nöjd, men efter ett tag blev jag de, för han hoppade iallafall bra!

nu ska jag kolla fb,





'

ciao

går inte att lägga upp Ronja o Pedro bilden...

/ Ronja o Pedro

och visste ni att Rihanna spenderar ungefär 150.000 kr på sitt hår per vecka? :o


Förlåt för dålig updatering... har inte ha...

Förlåt för dålig updatering... har inte haft någon tid, och så. Slaggar hos Trulsa inatt. Idag skrittade jag bara Pedro. Skriver om helgen när jag kommer hem imorgon! Tror att jag ska rida intervaller imorgon, hoppas han är fin! Ciao


stronger

kommit hem från stallet nu. fixade Pedros mat och tog in honom. tävlingen idag gick jättebra!
i LAn fick jag ett pet på tvåan. men han hoppade bra iallafall! i MSVB fick jag tre ner och ett stopp. först ett pet på första, sen ett på trean och på sjuan. sen på sista glömde jag benen och bara styrde, så ett stopp. men han hoppade helt underbart, och nu vet jag hur jag ska rida tills imorgon! tror att jag ska använda spö imorgon så jag får honom riktigt framme och om han skulle stanna när vi ska in på banan och sånt så har jag den som hjälpande hand!
8 Ronja FransGävle PK Gripsvad PedroRhyd Ddy Romeo - Criban BreninBritta & Bent Olesen, DanmarkViktoria Överlien 4 49.88
9 Johanna ErikssonÅrsta-Runsten Bränntomts CreamyWildzang S Gloriant RW - Tan Lan Iolo RWMPerErik CedermarkMari Eriksson 4 56.17
LAn

7Ronja FransGävle PKGripsvad PedroRhyd Ddy Romeo - Criban BreninBritta & Bent Olesen, DanmarkViktoria Överlien1691.12

sista blev sär, men tyvär kom jag sist... hahah!
men det var min första MSV i hela livet och min och Pedros första MSV! apnöjd!
bara att tagga om till RPC imorgon! tagga tagga tagga!
nu ska jag kolla fb,
sommarkänslor
ciao

Veckans låt!


till the world ends

tävling i Tierp idag! kunde inte gå bättre!
nolla i både grund och omhoppning och kom placerad trea! Lucy var jättedutti pååni!

3 Ronja FransGävle PK Lucky GuessOkändRichard BournsAnna Hillgren 0 44.29 0 28.02
4 Karolina LindbergDjursholms RK Munsboro Lemon DropOkänd - OkändPadraig Dolan, IrelandKarolina Lindberg 0 49.60 0 29.52
och sär, igen...
hur dutti som helst! sjukt taggad tills imorgon!

har nyss kommit upp från mcdonalds, känner mig tjock... innan det var jag, mammi och Elof i stallet. byggde ut och fixade skogshagen lite mer. och jag tvättade smutsgrisen, bytte schabrak osv. och såklart när vi precis har släppt ut han rullar han sig så han blir lerig på magen... och täcket hänger på sned. lät det vara så borstar jag bort det imorgon.
nu ska jag sova öfr att tagga sjukt mycket mer tills imorgon, smsar in ett inlägg hur det gick!

 bebis, <3

sur? jao...


ciao


svar

Natalie om judas:
när avslutar tävlingen om schabraket? :)
KRAM

svar: den har redan avslutas, ni hittar vinnaren neråt!
|
|
|
|
V

judas

hej,

har nyss kommit ifrån frukosten och ska gå ut med Leo. har också spolat kräftorna.
har varit och släppt ut hästarna och givit dom frukost. haha, och så klart ska Pedro slicka upp precis allt i hela krubban...

nu ska jag gå ut med Leo, sen tror jag att jag ska packa till Farmor!

läs också nellieberntsson.se, otroligt söt unge!

världens finaste <3

ciao


svar

Matilda ([email protected]) om give me everything:
Mysig blogg och header. Gillar :)

svar: tack så mycket! hihi :D


Nathalie / ponnymuppaar om give me everything:
Hej kolla in på våran hästblogg!
& TYCK TILL! :)

svar: jadå, ska jag :)


Anonym om give me everything:
vem är märtha ?
lycka tkll

svar: Annas mamma :)
tack :D


NellieB om give me everything:
Lycka till i Tierp. Håller tummarna å tår för dej <3

svar: tack så mycket! :D läser din blogg every day! :)





sånna hära komentarer gillar jag, tack för alla lycka till!




give me everything

kommit ut från duschen precis.
red Lucky på ridbanan ungefär för tre, fyra timmar sen.
hoppade för Anna och Malin. några räcken och en oxer och nån linje! superduktig pååni! fick verkligen in galoppen som jag måste ha för dom höjderna! yees!
sen åkte jag till Pedro och red på ängen/banan. red en massa volter och åttvolter plus några serpentiner och galoppa på en volt. han var jättepigg i slutet då jag galoppade, men var lugn i början!
sen när jag kom hem fanns det Milkshake! imorgon har vi utsläpp, sen hem och steka i solen sen är det hoppträning men ska bara hoppa nått språng, sen drar jag och Liza till farmor och chilla! sola, bada, sola o bada ännumer! sen åker vi hem på torsdag. och på fredag typ vid 9/10 åker jag med Märtha och Anna till Tierp och tävlar!

(-1) Ronja FransGävle PK Lucky GuessOkänd
Richard Bourns Anna Hillgren
 
(1) Sofie RämströmHeby RF CamacheOkänd
Imp Irland Jessica Simm


 starten på fredagen!


(9) Ronja FransGävle PK Gripsvad PedroRhyd Ddy Romeo - Criban Brenin
Britta & Bent Olesen, Danmark Viktoria Överlien
 
(10) Kim WiklundEdsbro RF SefyrMöllegårdens Marco Polo - Silverlea Sirocco
Siv Andersson Kim Wiklund
 

LAn
(8) Ronja FransGävle PK Gripsvad PedroRhyd Ddy Romeo - Criban Brenin
Britta & Bent Olesen, Danmark Viktoria Överlien
 
(9) Alva HanssonRoslagens R&KK Mr Pieokänd - okänd
Importerad Alva Hansson
 
MSVB debut
startena på lördag.


(1) Ronja FransGävle PK Gripsvad PedroRhyd Ddy Romeo - Criban Brenin
Britta & Bent Olesen, Danmark Viktoria Överlien
 
(2) Nora JernbergSkästa RC Munsboro SamsonOkänd - Okänd
Imp Irland Anna Jernberg
 
MSVB Ridsportponnycup
starten på söndag.

sjukt taggad!

nu ska jag lyssna musik,





funkar fortfarande inte -.-

ciao


vitt

nu ska jag spela TheSims3



ciao


im yours

spelat The Sims 3 nyss, asgryymt! imorgon ska jag bygga mera på det!

hopptränade idag för Anita med Pedro. han var jätteduktig och lyssnade väl! hoppade oxer, räcke, trekombination och tvåkombination. hur bra som helst! sen hoppade jag banan på msv ungefär, hoppade asbra och nu är både jag och han sjuukt taggade till Tierp!

imorgon är det träning i Hille på Lucky för Micke. taggad!

nu ska jag kolla tven,

 



går fortfarande inte att ladda upp nya bilder,

ciao


vinnaren av Realschabraket är...

Nathalie Byström!

grattis grattis!
skicka ett mejl till mej på [email protected] för hur vi ska bestämma!

grattis ännu e gång!


RSS 2.0